Bananowe placuszki serowe bez glutenu

Bananowe placuszki serowe bez glutenu to propozycja na słodkie, ciepłe śniadanie.Twaróg i banan w połączeniu z bezglutenowym budyniem o smaku śmietankowym Dr. Oetkera nadają placuszkom idealnej konsystencji. Do placuszków nie trzeba dodawać mąki - to właśnie skrobia ją zastępuje. Zapraszam po przepis :)
- Czas potrzebny na przygotowanie przepisu
- Poziom trudności
- Łatwy
Przygotowanie | Pieczenie | Spoczynkowy |
---|---|---|
|
|
|
-
Krok 1
Wszystkie składniki umieść w wysokim naczyniu i zmiksuj blenderem na gładką masę.
-
Krok 2
Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju. Masę serową nakładaj łyżką i smaż z każdej strony do uzyskania złotego koloru.
-
Krok 3
Przed podaniem oprósz cukrem pudrem.
Przepis w Waszym wykonaniu
Obecnie nikt nie dodał żadnych zdjęć, bądź pierwszy! :)
1 / 0
Komentarze