Bananowe placuszki serowe bez glutenu - Przepis
Gofry, naleśniki, placki

Bananowe placuszki serowe bez glutenu

Bananowe placuszki serowe bez glutenu

  • 00:30
  • 2
  • Łatwy
00:30
2
Łatwy

Bananowe placuszki serowe bez glutenu to propozycja na słodkie, ciepłe śniadanie.Twaróg i banan w połączeniu z bezglutenowym budyniem o smaku śmietankowym Dr. Oetkera nadają placuszkom idealnej konsystencji. Do placuszków nie trzeba dodawać mąki - to właśnie skrobia ją zastępuje. Zapraszam po przepis :)

Składniki

Składniki:
  • 1 kostka twarogu 200 g
  • 1 Budyń bez glutenu o smaku śmietankowym Dr. Oetkera
  • 1 jajko
  • 1 dojrzały banan
Dodatkowo do wyboru:
  • Olej do smażenia
  • Cukier puder do oprószenia
Składniki
Składniki:
  • 1 kostka twarogu 200 g
  • 1 Budyń bez glutenu o smaku śmietankowym Dr. Oetkera
  • 1 jajko
  • 1 dojrzały banan
Dodatkowo do wyboru:
  • Olej do smażenia
  • Cukier puder do oprószenia
Gofry, naleśniki, placki ->

Przepisy z kategorii Gofry, naleśniki, placki

Wszystkiego słodkiego
00:40
15
Łatwy
Zielone gofry