1. Strona główna
  2. Inspiracje
  3. Porady

Porady

Jak upiec idealne ciasto drożdżowe? Co zrobić, żeby sernik nie opadł? Odpowiedzi na te i na wiele innych pytań dotyczących pieczenia i dekorowania znajdziesz poniżej.
  1. orzechy laskowe obrane ze skórki Nowy
    • Porada
    Wszystko, co musisz wiedzieć o orzechach
  2. deser truskawkowy w słoiczkach z miętą
    • Porada
    Co zrobić z truskawek? 5 sprawdzonych pomysłów na ich wykorzystanie
  3. przelicznik foremek do pieczenia ciast i proporcji kremu, formy do ciast Wilton - Wszystkiego Słodkiego
    • Porada
    Przelicznik foremek i kremu - praktyczna ściąga i porady
  4. wegańska tarta solony karmel z popcornem
    • Porada
    5 pomysłów na tarty na słodko
  5. Ciasto potrójnie mleczne (Tres Leches) z mlekiem skondensowanym - Wszystkiego Słodkiego
    • Porada
    Co zrobić z mlekiem skondensowanym? Przepisy na ciasta, desery i nie tylko
  6. ganache czyli krem czekoladowy do ciast, tortów i babeczek - Wszystkiego słodkiego
    • Porada
    Ganache czyli krem czekoladowy - Przepisy i Porady
  7. tyki, worki cukiernicze i adaptery Wilton do dekorowania kremem - Wszystkiego Słodkiego
    • Porada
    Tylki, worki cukiernicze i adaptery Wilton - które wybrać i jak używać?
  8. Tort otynkowany masą maślaną udekorowany kwiatkiem
    • Porada
    Tynkowanie tortu - krok po kroku
  9. Biszkopty do tortu jasne i ciemne - Wszystkiego Słodkiego
    • Porada
    Biszkopt do tortu - który wybrać? Przepisy i porady
  10. tort z masą cukrową - wszystkiego słodkiego
    • Porada
    ABC Masy cukrowej
  11. Deser z kaszy jaglanej i wiórek kokosowych
    • Porada
    Ciasta i desery z kaszy jaglanej – Tak, to możliwe!
Start Sklep
Przepisy i okazje
Przepisy
Ciasta
Torty i bezy
Drobne wypieki
Ciasta alternatywne
Inne
Desery
Okazje
Szczególny dzień
Party
Cztery pory roku
Owocowe szaleństwo
Inspiracje
Więcej