Ciasto marchewkowe gotowe, ale brakuje mu czego艣 ekstra? 馃馃馃Mamy dla Ciebie kremow膮 tajemnic臋, która zmieni wszystko! Polewa do ciasta marchewkowego z serka kanapkowego typu Philadelphia, mas艂a i cukru pudru to prawdziwa magia – g艂adka, puszysta i tak pyszna, 偶e trudno si臋 oprze膰! Idealnie pasuje do wilgotnego i aromatycznego ciasta marchewkowego. Tylko 3 sk艂adniki i kilka minut przygotowania, aby zwyk艂e ciasto zamieni膰 w prawdziwe cukiernicze cudo.
Przygotuj polew臋 do ciasta marchewkowego i daj sobie odrobin臋 s艂odkiej przyjemno艣ci馃槏
Przepis powsta艂 w ramach wspó艂pracy reklamowej z markami: Bosch oraz Kerrygold.
Polewa do ciasta marchewkowego
-
Krok 1
Mas艂o wyjmij wcze艣niej z lodówki - powinno by膰 mi臋kkie, aby bez problemu trze膰 je mikserem.
W misie miksera umie艣膰 serek kanapkowy i mi臋kkie mas艂o. Wsyp cukier puder. Ucieraj oko艂o 5 minut minut, a偶 sk艂adniki si臋 po艂膮cz膮 na jasn膮 i puszyst膮 mas臋.
-
Krok 2
Krem wy艂ó偶 na gotowe ciasto marchewkowe i odstaw do lodówki. Na krem mo偶esz wysypa膰 posiekane orzechy w艂oskie.
Link do porady: https://wszystkiegoslodkiego.pl/porady/jak-zrobic-polewe-do-ciasta-marchewkowego |
Komentarze