Marmolada jabłkowo-dyniowa - Przepis
Przetwory

Marmolada jabłkowo-dyniowa

Marmolada jabłkowo-dyniowa

  • 00:00
  • 10
  • Łatwy
00:00
10
Łatwy

Jesienna marmolada jabłkowo-dyniowa świetnie sprawdzi się jako dodatek do śniadania i przekładania ciast. Korzystając z sezonu na dynię warto zrobić sobie mały zapas na zimowe dni. :)

Składniki

Składniki:
  • 500 g obranej dyni
  • 2000 g jabłek
  • 250 ml soku pomarańczowego
  • 300 g cukru
  • 2 Żelfixy 3:1 Dr. Oetkera
Składniki
Składniki:
  • 500 g obranej dyni
  • 2000 g jabłek
  • 250 ml soku pomarańczowego
  • 300 g cukru
  • 2 Żelfixy 3:1 Dr. Oetkera
Przetwory ->

Przepisy z kategorii Przetwory

Wszystkiego słodkiego
00:10
1
Łatwy
Ekstrakt waniliowy