Czekoladowe batoniki z kaszy jaglanej - Przepis
Bez glutenu

Czekoladowe batoniki z kaszy jaglanej

Czekoladowe batoniki z kaszy jaglanej

  • 03:20
  • 10
  • Łatwy
03:20
10
Łatwy

Czekoladowe batoniki z kaszy jaglanej. Gorzka czekolada, miód, masło orzechowe i ekspandowana kasza jaglana. Prosty przepis na batoniki bez glutenu. Spróbuj!

Składniki

Składniki:
  • 100 g czekolady deserowej 70%
  • 3 łyżki miodu
  • 1 łyżka masła
  • 200 g masła orzechowego
  • 1 Cukier z wanilią bez glutenu Dr. Oetkera
  • 80 g ekspandowanej kaszy jaglanej
Składniki
Składniki:
  • 100 g czekolady deserowej 70%
  • 3 łyżki miodu
  • 1 łyżka masła
  • 200 g masła orzechowego
  • 1 Cukier z wanilią bez glutenu Dr. Oetkera
  • 80 g ekspandowanej kaszy jaglanej
Zobacz ten przepis na ws.pl
Bez glutenu ->

Przepisy z kategorii Bez glutenu

Wszystkiego słodkiego
04:00
5
Łatwy
Granita malinowa