Ciasteczka

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciasteczka czekoladowe

  • 01:00
  • 20
  • Łatwy
01:00
20
Łatwy

Popękane ciasteczka czekoladowe, wyglądają efektownie i smakują nieziemsko. Są mocno czekoladowe, mięciutkie w środku, a chrupiące na zewnątrz. Uwielbiam w pieczeniu to, że często szybko i łatwo można przygotować prawdziwe rarytasy. ;) Koniecznie wypróbuj przepis na te oryginalne ciasteczka i daj znać jak Ci się udały! :)

Składniki

Składniki:
  • 50 g gorzkiej czekolady
  • 30 g masła
  • 2 jajka
  • 70 g cukru pudru
  • 150 g mąki
  • ½ łyżeczki Proszku do pieczenia Dr. Oetkera
  • 30 g ciemnego kakao Dr. Oetkera
Dodatkowo:
  • cukier puder
Składniki
Składniki:
  • 50 g gorzkiej czekolady
  • 30 g masła
  • 2 jajka
  • 70 g cukru pudru
  • 150 g mąki
  • ½ łyżeczki Proszku do pieczenia Dr. Oetkera
  • 30 g ciemnego kakao Dr. Oetkera
Dodatkowo:
  • cukier puder
Zobacz ten przepis na ws.pl
Ciasteczka ->

Przepisy z kategorii Ciasteczka