Bez glutenu

Bezglutenowe ciasteczka orzechowe

Bezglutenowe ciasteczka orzechowe

  • 02:00
  • 45
  • Łatwy
02:00
45
Łatwy

Ciasteczka orzechowe są delikatne, kruche i w kształcie idealnym na dwa przepyszne kęsy :) Co ważne, ciasteczka te są bezglutenowe, nie zawierają mąki. Uprażenie orzechów pozwoliło uniknąć goryczki znajdującej się w skórce - zatem ich smak zadowoli nawet najbardziej wybredne podniebienia :) Serdecznie zachęcam do upieczenia własnych ciasteczek orzechowych! :)

Składniki

Składniki:
  • 3 białka
  • 150 g orzechów laskowych
  • 100 g cukru pudru
  • 1 kropla Ekstraktu migdałowego Dr. Oetkera
Składniki
Składniki:
  • 3 białka
  • 150 g orzechów laskowych
  • 100 g cukru pudru
  • 1 kropla Ekstraktu migdałowego Dr. Oetkera
Zobacz ten przepis na ws.pl
Bez glutenu ->

Przepisy z kategorii Bez glutenu

00:10
1
Łatwy
Przyprawa korzenna