Wegańskie blondie z masłem orzechowym - Przepis
Wegańskie

Wegańskie blondie z masłem orzechowym

Wegańskie blondie z masłem orzechowym

  • 01:00
  • 16
  • Łatwy
01:00
16
Łatwy

Wegańskie blondie z masłem orzechowym – prawdziwa uczta dla łasuchów. W cieście znajdziecie wszystko co najlepsze! Masło orzechowe, słodkie banany, czekoladę i maliny. <3 Przepis taki jak lubię – prosty, szybki i przepyszny. Próbowaliście też innych moich wegańskich przepisów?

Składniki

  • 70 g mąki migdałowej
  • 30 g mąki ziemniaczanej
  • 60 g Cukru kokosowego nierafinowanego z Indonezji Dr. Oetkera
  • 2 banany (bardzo dojrzałe)
  • 40 g masła orzechowego
  • 100 ml oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka Ekstraktu naturalnego Wanilia Bourbon z Madagaskaru Dr. Oetkera
  • 50 g posiekanej gorzkiej czekolady 70% lub dropsów czekoladowych
Składniki
  • 70 g mąki migdałowej
  • 30 g mąki ziemniaczanej
  • 60 g Cukru kokosowego nierafinowanego z Indonezji Dr. Oetkera
  • 2 banany (bardzo dojrzałe)
  • 40 g masła orzechowego
  • 100 ml oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka Ekstraktu naturalnego Wanilia Bourbon z Madagaskaru Dr. Oetkera
  • 50 g posiekanej gorzkiej czekolady 70% lub dropsów czekoladowych
Zobacz ten przepis na ws.pl
Wegańskie ->

Przepisy z kategorii Wegańskie