Biszkopty bez glutenu (podłużne) - Przepis
Bez glutenu

Biszkopty bez glutenu

Biszkopty bez glutenu

  • 00:25
  • 80
  • Łatwy
00:25
80
Łatwy

Z 5 składników w 25 minut można przygotować pyszne biszkopciki, w dodatku bezglutenowe! Poniżej znajdziesz przepis na biszkopty waniliowe, które idealnie sprawdzą się do kawy czy na słodkie śniadanie. Możesz je również wykorzystać jako spód do niektórych ciast na zimno. Polecamy! 

Składniki

  • 3 jaja
  • 40 g drobnego cukru do wypieków
  • 1 opakowanie Budyniu waniliowego bez glutenu Dr. Oetkera
  • szczypta soli
  • 100 g cukru pudru
Składniki
  • 3 jaja
  • 40 g drobnego cukru do wypieków
  • 1 opakowanie Budyniu waniliowego bez glutenu Dr. Oetkera
  • szczypta soli
  • 100 g cukru pudru
Bez glutenu ->

Przepisy z kategorii Bez glutenu