Tiramisu bez glutenu - Przepis
Bez glutenu

Tiramisu bez glutenu

Tiramisu bez glutenu

  • 01:15
  • 4
  • Łatwy
01:15
4
Łatwy

Łatwy w przygotowaniu deser na każdą okazję, który zadowoli nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Wystarczy 15 minut aby stworzyć lekki, bezglutenowy przysmak. Spróbuj naszej wersji popularnego Tiramisu - satysfakcja gwarantowana.

Składniki

  • 1 Sernik na zimno bez glutenu Dr. Oetkera
  • 600 ml mleka
  • 125 g mascarpone
  • 6 łyżek cukru pudru
  • 250 ml mocnej kawy
  • 100 ml likieru amaretto (opcjonalnie)
  • Ciemne Kakao Dr. Oetkera
  • maliny
Składniki
  • 1 Sernik na zimno bez glutenu Dr. Oetkera
  • 600 ml mleka
  • 125 g mascarpone
  • 6 łyżek cukru pudru
  • 250 ml mocnej kawy
  • 100 ml likieru amaretto (opcjonalnie)
  • Ciemne Kakao Dr. Oetkera
  • maliny
Bez glutenu ->

Przepisy z kategorii Bez glutenu