Pudding z tapioki z mango - Przepis
Bez laktozy

Pudding z tapioki z mango

Pudding z tapioki z mango

  • 00:30
  • 4
  • Łatwy
00:30
4
Łatwy

Kokosowo-migdałowy pudding z tapioki z mango to deser, który polecam na letnie dni. To bardzo lekka i smaczna propozycja. Zamiast cukru użyłam ksylitolu, dlatego deser spotka się z uznaniem także osób dbających o linię 😊 Bogaty aromat dodaje deserowi soczyste mango.  Na koniec warto udekorować pudding limonką i świeżymi listkami mięty. Wygląda dobrze? Zapewniam, że smakuje jeszcze lepiej 😊

Składniki

Składniki:
  • 400 ml mleka kokosowego
  • 400 ml mleka migdałowego
  • sok z 1/2 limonki
  • 3 łyżki Cukru brzozowego - Ksylitolu z Finlandii Dr. Oetkera
  • 60 g małych kulek tapioki
  • 1 dojrzałe mango
Składniki
Składniki:
  • 400 ml mleka kokosowego
  • 400 ml mleka migdałowego
  • sok z 1/2 limonki
  • 3 łyżki Cukru brzozowego - Ksylitolu z Finlandii Dr. Oetkera
  • 60 g małych kulek tapioki
  • 1 dojrzałe mango
Bez laktozy ->

Przepisy z kategorii Bez laktozy

00:10
1
Łatwy
Przyprawa korzenna
Wszystkiego słodkiego
06:00
8
Łatwy
Lody z awokado
Wszystkiego słodkiego
00:40
16
Łatwy
Wegańskie brownie