Bez glutenu

Batoniki jaglane z prażonymi migdałami

Batoniki jaglane z prażonymi migdałami

  • 01:10
  • 24
  • Łatwy
01:10
24
Łatwy

Batoniki jaglane z prażonymi migdałami wypełnione są po brzegi naturalnymi składnikami. Staram się mieć je zawsze w lodówce, na wypadek gdy nachodzi mnie popołudniowa ochota na ZDROWĄ słodką przekąskę. Jeżeli podobnie jak ja uwielbiacie lekko dymny smak prażonych migdałów, gwarantuję, że moje jaglane FIT BATONIKI staną się towarzyszami Waszej codzienności! 😊

Składniki

  • 200 g oleju kokosowego
  • 100 g gorzkiej czekolady 64%
  • 100 g syropu z agawy
  • 40 g Ciemnego kakao Dr. Oetkera
  • 1 łyżeczka Pasty z wanilią Bourbon Dr. Oetkera
  • 3 szklanki jagły (ekspandowanego ziarna prosa)
  • 100 g płatków migdałów
Składniki
  • 200 g oleju kokosowego
  • 100 g gorzkiej czekolady 64%
  • 100 g syropu z agawy
  • 40 g Ciemnego kakao Dr. Oetkera
  • 1 łyżeczka Pasty z wanilią Bourbon Dr. Oetkera
  • 3 szklanki jagły (ekspandowanego ziarna prosa)
  • 100 g płatków migdałów
Zobacz ten przepis na ws.pl
Bez glutenu ->

Przepisy z kategorii Bez glutenu